free hit counter

27/01/11 – Notícies – Canal UGT

L’Aprovació de la reforma laboral ha comportat més atur, més precarietat i més temporalitat. Al mes de desembre de 2010, la contractació indefinida era 20 punts percentuals més precària que a l’any anterior . D’altra banda, la capacitat adquisitiva dels treballadors i les treballadores ha patit un clar retrocés. Més de 310.000 persones treballadores hauran perdut 370 euros anuals. Són dades de l’informe “2010: Any Límit”, informe presentat en roda de premsa per Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya.

 

One Response to “Informe “2010: Any límit””
  1. Tweets that mention Canal UGT » Informe “2010: Any límit” -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by camilros, canalugt. canalugt said: Informe “2010: Any límit” – http://goo.gl/iFvNp [...]

Faci un comentari