free hit counter

09/02/11 – Notícies – Canal UGT

Els professors i professores de l’escola concertada s’han mobilitzat aquesta setmana per denunciar la situació injusta que viu el col·lectiu, derivada de la retallada salarial decretada per l’anterior Govern de la Generalitat, i que FETE-.UGT de Catalunya va portar als tribunals. El nou departament d’Ensenyament, malgrat les crítiques durant la campanya electoral, encara no ha fet cap pas per corregir els incompliments del calendari d’aplicació de la Llei d’Educació de Catalunya pel que fa a l’homologació de les condicions laborals del professorat. Per acabar-ho d’adobar, el Tribunal Superior de Justícia va postposar el judici al dia 30 de març.

 

One Response to “Indignació i malestar entre els mestres de la concertada”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Indignació i malestar entre els mestres de la concertada -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya and UGT Catalunya, canalugt. canalugt said: Indignació i malestar entre els mestres de la concertada – http://goo.gl/rCVeS #concertada #ensenyament #generalitat [...]

Faci un comentari