free hit counter

11/02/11 – Notícies – Canal UGT

La UGT de Catalunya i la CONC diuen no a la directiva europea de permís únic, una proposta que ja va ser rebutjada pel Parlament Europeu però que el proper 10 de març entrarà novament a debat. Aquesta directiva persegueix l’objectiu de tenir mà d’obra barata al mínim cost, no solament salarial sinó social, i negava drets bàsics que a la classe treballadora ens ha costat anys aconseguir. Per aquesta raó, ;representants d’ambdós sindicats han lliurat avui una resolució conjunta al delegat de la Comissió Europea a Barcelona, Manel Camós.

 

One Response to “Contra la Directiva de permís únic”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Contra la Directiva de permís únic -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya and UGT Catalunya, canalugt. canalugt said: Contra la Directiva de permís únic – http://goo.gl/IfENp [...]

Faci un comentari