free hit counter

21/02/11 – Notícies – Canal UGT

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, ha demanat avui en roda de premsa responsabilitat i diàleg als partits i a les patronals de fabricants i distribuidors per aconseguir una llei d’automoció equilibrada que no perjudiqui la indústria de l’automoció. Ho ha fet en la roda de premsa convocada per mostrar l’oposició del sindicat a l’esmena introduïda a la llei d’economia sostenible que perjudica els fabricants d’automòbils. També hi han participat Matías Carnero, president comitè empresa SEAT i secretari adjunt a la secretaria general de la UGT de Catalunya; Isabel Martínez, secretària general de la MCA-UGT de Catalunya; i Andrés Mateos, sec. gral de la UGT-Nissan.

 

One Response to “Rebuig esmena fabricants/concessionaris cotxes”
  1. Tweets that mention Canal UGT » Rebuig esmena fabricants/concessionaris cotxes -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, canalugt. canalugt said: Rebuig esmena fabricants/concessionaris cotxes – http://goo.gl/m6CzG [...]

Faci un comentari