free hit counter

23/02/11 – Not├şcies – Canal UGT

Els delegats i les delegades dels sindicats presents a la mesa general de negociaci├│ dels empleats p├║blics de l’Administraci├│ de la Generalitat de Catalunya, entre ells la UGT de Catalunya, s’han concentrat aquest mat├ş a la pla├ža Sant Jaume per denunciar les retallades que el govern est├á fent al sector p├║blic i exigir la immediata retirada de la instrucci├│ de la Generalitat perqu├Ę impossibilita el manteniment d’uns serveis p├║blics suficients per als ciutadans. Ens ho explica Encarna Fern├índez, secret├ária general de la Federaci├│ de Serveis P├║blics de la UGT de Catalunya.

 

One Response to “Contra la retallada dels serveis p├║blics”
  1. Tweets that mention Canal UGT ┬╗ Contra la retallada dels serveis p├║blics -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya, UGT Catalunya and Lorena Martos, canalugt. canalugt said: Contra la retallada dels serveis p├║blics – http://www.canalugt.tv/arxiu/?p=2411 [...]

Faci un comentari