free hit counter

24/02/11 – Notícies – Canal UGT

El grup Prisa, propietari de Cadena SER, ha anunciat recentment una retallada de plantilla que afectaria 2.500 treballadors i treballadores de les diferents empreses pertanyents a aquest grup. Concretament, a Cadena SER es veurien afectats per aquesta mesura més de 500 empleats i empleades en tot el territori espanyol. Els treballadors i les treballadores del grup han sortit avui al carrer a diferents indrets de l’Estat per denunciar la situació d’incertesa que viuen. El president del Comitè d’Empresa de Ràdio Barcelona – Cadena SER, Xavier Sánchez, ens explica el posicionament de la plantilla davant l’anunci de retallades de plantilla.

 

Lectura manifest – imatges cedides per FES-UGT

 

One Response to “La plantilla de Prisa diu no als acomiadaments”
  1. Tweets that mention Canal UGT » La plantilla de Prisa diu no als acomiadaments -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by UGT Catalunya and UGT Catalunya, canalugt. canalugt said: La plantilla de Prisa diu no als acomiadaments – http://goo.gl/H2y8F [...]

Faci un comentari