free hit counter

08/03/11 – Notícies – Canal UGT

La crisi està aprofundint les situacions preexistents de desigualtat estructural que des de fa temps pateixen les dones al mercat de treball. Per exemple, l’atur femení de llarga durada s’ha multiplicat quasi per quatre entre el 2006 i el 2010, i des de l’any passat en el col·lectiu femení les prestacions assistencials ja superen (representen el 52%) les contributives.D’altra banda, també en la corresponsabilitat s’ha notat la crisi: des del 2005 el nombre d’homes que agafen permís de paternitat s’ha anat reduint i el 2009 només representaven l’1%. ;Aquestes són algunes de les dades de l’informe “Les dones al mercat de treball i l’impacte de la crisi”, presentat en roda de premsa per la secretària d’Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora..

 

One Response to “Informe “Les dones al mercat de treball i l’impacte de la crisi””
  1. Moticies Març 2011 | Secció Sindical de la UGT del CSdM says:

    [...] A partir dels 35, els sous de les dones deixen de pujar http://www.canalugt.tv/arxiu/?p=2479 [...]

Faci un comentari