free hit counter

24/03/11 – Notícies – Canal UGT

Sota el lema “L’Europa liberal ens porta a l’era preindustrial”, la UGT de Catalunya i la CONC s’han concentrat avui davant de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona contra l’aprovació del pla de governança de la Unió Europea. Durant la concentració, els líders d’ambdós sindicats, acompayats secretari general de la CGT de RhôneAlps (França), Bruno Bouvier, han lliurat al director de l’Oficina, Manel Camós, una declaració conjunta. Aquesta acció s’emmarca en la setmana de mobilitzacions convocades per la CES (Confederació Europea de Sindicats) amb motiu de la celebració del Consell Europeu durant els dies 24 i 25 de març.

 

One Response to ““L’Europa liberal ens porta a l’era preindustrial””
  1. Jose Ortiz Mendez says:

    Feu força per aquesta recuperació econòmica europea, feu força perque aquest continent torni a ser el que era, on el jovent podia accedir a la compra d’una vivenda degut aque no faltava el treball i els pisos tenien un preu accessible

Faci un comentari