free hit counter

25/03/11 – Notícies – Canal UGT

Les organitzacions sindicals han reclamat en la Cimera per a la Reactivació Econòmica la recuperació de l’acord estratègic com a marc de diàleg social entre govern, sindicats i patronal. Tanmateix, els secretaris de la UGT de Catalunya i la CONC, Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego, respectivament, han assegurat que les organitzacions sindicals no comparteixen el contingut del document Carec, que consideren del tot esbiaixat i desigual, i que no aporta res al debat actual, alhora que malmeten les negociacions estatals entre sindicats, patronal i Govern.

2 Responses to “Conclusions sindicals de la Cimera Anticrisi”
 1. Jose Ortiz Mendez says:

  L’equilibri fiscal no existeix o al menys a mi no m’ha arribat.
  Feu moltíssima força per soritr d’aquesta situació, a veure si en algun moment puc tenir la meva pròpia vivenda, i tant mateix torni una situció normalitzada del treball

 2. Jose Ortiz Mendez says:

  Jo no trobo cap equilibri econòmic, com molta gent. El que si trobo son amics que, com jo, no poden sortir de casa dels pares i la mojoria sense treball.
  Ojala, aquesta cimera sigui un punt de partida i en el menor temps possible es comencin a obrir oportunitats per tenir una vida digna, tal com la Constitució reivindica.
  A part de generar poloítiques per generar treball, generar polítiques de vivenda digna, ja sigui via bancs o via Govern

Faci un comentari