free hit counter

30/03/11 – Notícies – Canal UGT

Les entitats UGT de Catalunya, AICEC-ADICAE, CCOO de Catalunya, CONFAVC, Observatori DESC, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Taula d’Entitats del Tercer Sector Social i Unió de Consumidors de Catalunya han portat al Congrés dels Diputats la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per modificar la llei hipotecària i fer possible la dació de l’habitatge en pagament del deute hipotecari.

One Response to “La ILP per reformar la llei hipotecària arriba al Congrés dels diputats”
  1. Jose Ortiz Mendez says:

    Tinc 37 anys i visc amb el meus pares. Vaig viure 4 anys de llogurer i compartint pis uns mesos. No lluitar només pels que tene hipoteques sino sino també per les persones que ni tan sols poden tenir una hipoteca, situció que precària i sembla ser que no te importancia

Faci un comentari