free hit counter

31/03/11 – Notícies – Canal UGT

La UGT i CCOO hem endegat el procés per presentar al Congrés dels Diputats una iniciativa legislativa popular (ILP) perquè revertir la reforma laboral. Necessitem 500.000 signatures. Ja pots signar a qualsevol seu dels sindicats.

2 Responses to “Signa per retirar la reforma laboral!!”
  1. Moticies UGT SANITAT – Març 2011 | Secció Sindical de la UGT del CSdM says:

    [...] El cierre de quirófanos y la bajada de actividad centran los planes de recorte de los hospitales [...]

  2. Josep Lluis Agulló Hernandez says:

    Suposo que sera un comentari generalitzat, pero crec que tota la llei de la reforma laboral esta creant una retallada dels drets dels treballadors i pensionistes a tots els nivells, penso que no es pot tallar a tothom amb el mateix patró, sobretot pel tema de calcular la pensió de cada persona, en el meu cas per exemple: aquest any faig 52 anys , porto camí de 35 cotitzats + 2 anys que vaig treballar als Estats Units d’América, quan tingui 57 portaré 40 anys cotitzats, si Deu vol, la meva pregunta es quans anys mes hauré de treballar per obtenir el 100 % de la pensió?????

    gracies i endevant, aturem la reforma.

Faci un comentari