free hit counter

29/06/11 – Notícies – Canal UGT

La UGT de Catalunya ha presentat l’Anuari Sociolaboral de Catalunya 2010, una publicació d’anàlisi de l’economia, el món laboral i la situació social al nostre país i a l’Estat espanyol. L’Anuari inclou l’Indicador de Qualitat del Mercat de Treball (IQT), segons el qual Catalunya ha sofert una davallada per segon any consecutiu i se situa per darrera de Madrid i el País Basc. Ho expliquen Laura Pelay, secretària adjunta a la Secretaria General de la UGT de Catalunya, i Manel González, director de la Fundació La Fábrica.

 

One Response to “Catalunya baixa per segon any consecutiu a l’Indicador de Qualitat del Mercat de Treball”
  1. Diàlegs del Anuari Sociolaboral de Catalunya 2010, 2011-06-29 | Imatges UGT says:

    [...] Vídeo de l’acte al Canal UGT [...]

Faci un comentari