free hit counter

06/10/11 – Notícies – Canal UGT

4.000 delegats i delegades han omplert l’assemblea que ha tingut lloc a la sala annexa del Palau Sant Jordi de Barcelona sota el lema “Plantem cara! Per la redistribució de la riquesa, derrotem l’especulació!”. A l’acte han participat el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez; el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i representants de diferents moviments socials. Els líders sindicals han explicat les alternatives de la nostra organització davant les polítiques de retallades dels governs, l’atac a l’Estat del Benestar, i en defensa de l’ocupació.

 

3 Responses to “4000 delegats i afiliats planten cara a la crisi i les retallades”
  1. francisca mendoza luque says:

    vaig estar a l’assamblea,y la veritat vaig quedar impresionada per els nombres de personas vaig apreciar molt el tema del desalojoments ,tenim d’estar allá quant las personas afectadas ens necesitin,,tots podrem ferlo,,

  2. quimet.blog.cat - historia says:

    [...] 4000 delegats i afiliats planten cara a la crisi i les retallades 4.000 delegats i delegades, i on també hi érem en Ventura i jo; han omplert l’assemblea que ha tingut lloc a la sala annexa del Palau Sant Jordi de Barcelona sota el lema “Plantem cara! Per la redistribució de la riquesa, derrotem l’especulació!”. A l’acte han participat el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez; el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i representants de diferents moviments socials. Els líders sindicals han explicat les alternatives de la nostra organització davant les polítiques de retallades dels governs, l’atac a l’Estat del Benestar, i en defensa de l’ocupació. [...]

  3. quimet.blog.cat says:

    [...] 4000 delegats i afiliats planten cara a la crisi i les retallades 4.000 delegats i delegades, i on també hi érem en Ventura i jo; han omplert l’assemblea que ha tingut lloc a la sala annexa del Palau Sant Jordi de Barcelona sota el lema “Plantem cara! Per la redistribució de la riquesa, derrotem l’especulació!”. A l’acte han participat el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez; el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i representants de diferents moviments socials. Els líders sindicals han explicat les alternatives de la nostra organització davant les polítiques de retallades dels governs, l’atac a l’Estat del Benestar, i en defensa de l’ocupació. [...]

Faci un comentari