free hit counter

03/11/11 – Notícies – Canal UGT

La UGT de Catalunya, la CONC i Foment del Treball han signat el preacord del tercer Acord Interprofessional de Catalunya (2011-2014). L’AIC és l’acord entre sindicats i patronal que regula les normes de les relacions laborals i la negociació col.lectiva al nostre país, que després s’hauran d’aplicar a cada conveni o conflicte laboral concret. El Comitè Nacional de la UGT de Catalunya ha convocat un referèndum vinculant perquè els delegats i les delegades ratifiquin, si així ho consideren, el preacord.

 

One Response to “Signat el preacord de l’AIC 2011-2014”
  1. Observatori de ciberpolítica » Blog Archive » Deconstruyendo el artículo “Como ser keynesiano en 11 lecciones” says:

    [...] Dirás: eeeh…, por el efecto multiplicador! (Has dudado, practica) Cuando los sindicatos han firmado la AIC (esta aprobada por las propias bases sindicales en referéndum) y la AENC que reafirman el [...]

Faci un comentari