free hit counter

22/11/11 – Notícies – Canal UGT

La UGT de Catalunya no acceptarà a la taula de negociació dels empleats públics cap de les anunciades avui ple govern de la Generalitat de Catalunya, com una nova rebaixa de les retribucions dels empleats públics o la “reducció selectiva de treballadors en determinats organismes”. Tanmateix, rebutgem la proposta del govern a l’augment de diferents taxes, mesura que castigaria especialment les rendes més baixes.

 

One Response to “Rebuig a l’anunci de noves retallades”
  1. Núria Carulla says:

    Com a empleats públics hauríem de fer un ventall de propostes davant els plans del Govern de reduir el sou per l’any 2012. No crec que una oposició frontal i monolítica ni que fos seguida per un gran nombre de persones aconseguís variar substancialment els plans econòmics, precisament per la situació internacional i la predisposició que ha mostrat fins ara de protegir les rendes altes.

    Les retallades haurien de compensar-se d’alguna manera, proposant al govern reduir la jornada, en el tant per cent que es retalla el sou i si s’eviten algunes tardes dels funcionaris també pot estalviar en vals menjador.

    Núria Carulla

Faci un comentari