free hit counter

28/12/11 – Notícies – Canal UGT


Els sindicats presents als cossos de seguretat de la Generalitat de Catalunya –Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, personal penitenciari i agents forestals- han anunciat aquest matí en roda de premsa la convocatòria d’una gran manifestació unitària per a demà 29 de desembre a Barcelona, que durà per lema ‘Cossos especials en lluita. Amb la seguretat pública no es juga’. La manifestació sortirà a les 17.30 hores de plaça Urquinaona i acabarà a la plaça Sant Jaume, on es llegirà un manifest.

 

One Response to “29-D: Gran manifestació cossos de seguretat de la Generalitat”
  1. SAP-UGT.cat » Blog Archive » La pressió dels empleats públics fa rectificar el govern? Doncs que esperin que acabem de començar! says:

    [...] VIDEO RESUM DE LA RODA DE PREMSA D’AVUI. AKPC_IDS += "17244,"; Noticies web [...]

Faci un comentari