free hit counter

27/03/12 – Notícies – Canal UGT


La UGT de Catalunya ha presentat aquest matí a la Inspecció de Treball un llistat d’empreses on tenim constància que s’està vulnerant el dret a vaga dels treballadors i les treballadores de cara al 29-M. El nostre sindicat ha preparat un formularia al web www.vagageneral.cat perquè els empleats que siguin víctimes del ‘piquet empresarial‘ -les pressions per part de la direcció de l’empresa perquè no puguin exercir lliurement el dret a fer vaga- puguin denunciar-lo de manera anònima.

One Response to “La UGT denuncia el llistat del #piquetempresarial a la Inspecció de Treball”
  1. glòria says:

    L,escola estel de sabadell fa anar de colònies els nens de5,6 tenint dia de vaga els que en fem han de quedar exclosos i admesa van dinar les llistes a clase en lloc de dispersar les colònies en les que només hi han anat10 nens de5
    També hem estat insultant per gent o p

    ares que volien dia normal(en el cas de la vaga) pel fet de no portar el nen de colònies si hi ha vaga i ell no volia anar.hi a avorrit.se
    Casa de colònies la gavardina prop l,estartit

Faci un comentari