free hit counter

29/03/12 – Notícies – Canal UGT

Àlvarez confirma el seguiment massiu de les primeres hores de vaga en el piquet informatiu de Metro i FGC.

 

2 Responses to “Èxit massiu de la vaga”
  1. Angel says:

    Us escric des d’Osona. Segurament que ha sigut un èxit aquesta vaga. Per les carreteres no s’han vist camions ni autocars. Sembla ser que les indústries tampoc ha treballat. Però en el meu centre educatiu, de 70 treballadors només han fet vaga 10 i mira que no els hi ha faltat informació. Sembla mentida que no siguin conscients del que aquesta reforma perjudica als treballadors i ells ho són. Ho enteneu, jo no.

  2. cris says:

    esta bé aquesta vaga i la gent la teniem que fer tothom, pero hi ha gent que té molta por. Voldría sugerir que tambè es podría fer una vaga pasiva, per ejemple quedar tothom un dia a la setmana en concret per tancar durant una hora la llum, o un dia treure tothom diners del banc, o no agafar els transports publics, etc…, hi fe-ho sovint.

Faci un comentari