free hit counter

18/04/12 – Notícies – Canal UGT

Avui ha tingut lloc al CCCB la presentació de la campanya de recollida de signatures per a la ILP sobre la dació en pagament impulsada per UGT, CCOO, la Plataforma d’afectats per l’Hipoteca i la Confederació d’associacions de veïns de Catalunya, l’Observatori de drets humans i la Taula d’entitats del tercer sector. A continuació podeu veure l’intervenció de Ada Colau, Plataforma d’afectats per la hipoteca.

 

One Response to “Es presenta la campanya de recollida de signatures per a la ILP sobre dació en pagament”
  1. JGS says:

    Em sembla bé en part, ja que crec que s’hauria de personalitzar cada cas, ja que hi ha gent que ha estirat més el braç qeu la màniga amb això de la compra d’habitatge. Entenc que no deu ser fàcil deixar el pis que t’has comprat amb il.lusió, però jo visc de lloguer, mai he comprat un pis perque no les tenia totes de com em podrien anar les coses.. I m’agradaria tenir un pis de propietat. No vull generalitzar, però en alguns casos, s’ha fet compra d’una manera molt lleugera. El lloguer del mateix habitatge a un 30% del sou? I els que paguem el lloguer a un 50-70% del sou, qui ens ajuda? A nosaltres no ens rebaixen ni ens rebaixaran el preu del lloguer perque ja tenim un contracte signat… Estic a favor de la dació i d’un lloguer just en segons quins casos, però cadascú ha de respondre per les seves responsabilitats, sobretot quan hi ha hagut una mala gestió familiar. Salut!

Faci un comentari