free hit counter

Avancem


Ara


I ara què?

Vídeos del 13è Congrés de la UGT de Catalunya.

 

2 Responses to “VĂ­deos 13è CongrĂ©s de la UGT de Catalunya”
  1. CARME PINĂ“S says:

    Els vĂ­deos presentats en el CongrĂ©s han estat dels millors i molt especialment “ARA”, on s’ha sabut combinar present i futur, dona traballadora i fill, molt bonic i acurat. Ara, tambĂ© us haig de dir, que el APM Ă©s fantĂ stic, molt divertit, i sincerament, mereix un reconeixement a l’enginy audiovisual i al bon humor que mai hem de perdre de vista, Ăşnica fòrmula possible per poder ensurtir-nos tots plegats de les conjuntures socioeconòmiques que ens poden dur a la depressiĂł. Moltes felicitats a l’equip del Canal UGT.

  2. Arturo says:

    Muy bueno el vídeo ARA. Felicitaciones al equipo de UGT que lo ha diseñado y sus intérpretes.

Faci un comentari