free hit counter

18/10/12 – Canal UGT

La Plataforma Prou Retallades! ha donat el seu suport a la convocatòria de mobilitzacions a nivell europeu el proper 14N. A casa nostra, aquesta jornada de reivindicacions es concretaran en una vaga general de 24 hores.

 

2 Responses to “14N: vaga general europea”
  1. El sindicalisme europeu convoca una jornada de vagues i mobilitzacions per a aquest 14 de novembre @ Vaga General says:

    [...] http://www.canalugt.tv/arxiu/?p=6427 This entry was posted Lunes, 22 Octubre, 2012 at 10:53 You can follow any responses to this entry via RSS. You can leave a comment or trackback from your own site. « ETUC day of action and solidarity for a Social Compact for Europe [...]

  2. 14-N: vaga general i jornada de lluita i solidaritat a tot Europa « ComitĂ© de empresa says:

    [...]  [Veure vídeo] [...]

Faci un comentari