free hit counter

14/02/13 – 8 al dia

El portaveu dels funcionaris de la UGT, Xavier Casas, s’ha queixat tant de les formes com del fons de la negociació amb el Govern. L’ha titllat de ”paripè” i ha defensat que el funcionariat és imprescindible per garantir el servei públic català. Casas ha dit que està “cabrejat” i ha recalcat que “s’hauria de valorar el treball que s’està fent amb uns mitjans reduïdíssims, exemplars en relació amb les altres comunitats autònomes d’Espanya”. A més, ha explicat que “un administratiu de Catalunya fa la feina que fan dos o tres administratius d’una altra comunitat autònoma de l’estat”.

Casas ha manifestat que “el més fàcil és sempre picar cap avall i el més difícil és lluitar cap amunt”. Davant la pregunta de si sobren funcionaris a Catalunya, Casas ha respost taxativament: “Ni un, cap ni un.” Ha dit que els que diuen que en sobren són els que no creuen en una administració pública a Catalunya.

One Response to “El portaveu dels funcionaris de la UGT, Xavier Casas, diu que no sobra ni un funcionari”
  1. vera says:

    Soy funcionaria, estoy de acuerdo con Xavier. En la Adm. PĂşblica lo que sobran son asesores y gestores. Que solo van a firmar los papeles, que previamente, han elaborado funcionarios, los cuales tienen salarios muy por debajo de ellos.
    Es muy facil decirles a los ciudadanos, que no se van a contratar más funcionarios, que no se van a suplir las bajas, ni las jubilaciones, etc…. Lo que no saben los ciudadanos (y hay que decirles), que en asesores no recortan al contrario, siempre tienen un lugar para colocarlos. En el Centro donde yo trabajo, solo el Gerente, tiene 4 asesores. ¡¡¡Y digo yo, si necesitan tanta gente q. le asesoren, es porque no sabe hacer su trabajo. PuĂ©s que dejen hacer el trabajo a los profesionales, en las materias correspondiente ( en Sanidad- Sanitarios/as, En EducaciĂłn- docentes, etc….)!!!!
    Salud.

Faci un comentari