free hit counter

16/09/09 – Notícies – Canal UGT

 

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, ha respost aquest matí a les preguntes dels mitjans de comunicació en relació a les declaracions del conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, sobre la reforma laboral. Les declaracions s’han fet en el marc de la matinal de formació a delegats sobre la grip A, organitzada per la UGT de Catalunya.

Àlvarez ha recordat a Castells que no pot mantenir-se en l’equidistància ideològica entre el que el posicionament dels sindicats -no a la reforma laboral- i la patronal, enquistada en el vell discurs d’abaratir el cost de l’acomiadament.

Tanmateix, el secretari general de la UGT de Catalunya ha reiterat la necessitat d’apujar els impostos a les rendes més altes i a les del capital, i ha rebutjat frontalment una pujada dels impostos indirectes.

 

Faci un comentari