free hit counter

Qui som

Teniu en pantalla el Canal UGT. Un salt qualitatiu en el camí de la incorporació de la innovació en matèria comunicativa a l’estratègia del Sindicat. Aquest nou canal audiovisual, combina la democratització en els fluxes d’informació que ha desencadenat Internet, amb la utilització de formats d’informació periodística com a part rellevant de la planificació i l’acció del Gabinet de Comunicació de la UGT de Catalunya.

El Canal UGT ens ha de permetre obrir un nou circuit d’informació que posi a l’abast dels cada cop més actius internatutes del Sindicat, documents audiovisuals d’alta qualitat des del punt de vista de la seva producció, així com de la resolució de la imatge. Els usuaris del Canal UGT disposen d’un menú de TEMÀTICS que incorporaran: el visionat en directe d’actes, jornades i rodes de premsa; un Dossier de premsa amb arxius de vídeo i audio; un servei de notícies i reportatges de producció propia; un bloc de formats per a Televisió amb continguts sociolaborals i, finalment, un magatzem audiovisual de documents sindicals.

Guarda als teus favorits l’adreça del Canal UGT perquè incorporaràs a la teva acció sindical una eina d’informació, coneixement i difusió d’alt valor afegit. Un element d’iinovació que consolida la UGT de Catalunya com a pionera en el desenvolupament d’una estratègia d’acció sindical a la xarxa.

 

Gabinet de Comunicació